Hjem
Webshop
total leasing logo

Erhvervslån : 12 – 36 måneder
Beløb 12.000 – 1.000.000
Ansøg her

Se vores video, der forklarer vores leasingaftale i detaljer

Hvorfor Leasing ?​

Frigørelse af likvidittet, som kan benyttes til andre formål
Bedre likviditet. Omkostningerne fordelse over den periode, hvor udstyret benyttes og skaber indtjening
Nem budgettering og bogføring, da hele leasingafgiften kan udgiftsføres
Fuld dispositionsret over udstyret. Det er dispositionsretten og ikke ejendomsretten, der skaber grundlag for indtjening
Du bevarer din kreditværdighed i nuværende bankforbindelse
De kontante ydelser gør det let at kalkulere udgifter
Fuld fradragsret for leasingydelserne.
Leasing er blevet den foretrukne finansieringsform i erhvervslivet.
Det skyldes bl.a. at Leasing er et særdeles velegnet værktøj i en verden, der hele tiden er i bevægelse. Her er det nemlig essentielt at kunne forny sig selv og sin konkurrenceevne for at bevare og øge indtjeningen.

Hvor meget kan jeg lease for ?

Der er som udgangspunkt ikke et max for hvad du kan lease for, vi har kunder som leaser for 15.000 og helt op til 3.000.000, det er mest af alt et spørgsmål om sikkerhed og den økonomiske situation i firmaet. Dog kan det aldrig rigtig betale sig at få finansieret for mindre end 15.000 da omkostningerne for at oprettet et lån vil være større end den reelle indtjening for leasingfirmaet, derfor ser vi helst kun beløb over 15.000.- DKK

Hvor mange måneder/år kan man lease storkøkken udstyr ?

Du kan som udgangs punkt ikke lease udstyr under 12 måneder. Max perioden er ca 60 måneder, men det kommer an på sag til sag.

Hvem er ejer efter endt leasingperiode ?

Det er kunden som er ejer af produkterne når betaling er færdig

Hvem er jeres leasing partner ?

Hos os er man velkommen til at lease hos lige meget hvem man vil, det er ikke op til os at bestemme, MEN vi har i gennem mange år haft et super samarbejde med leasings firmaet totalt leasing. Det har til formål at skaffe de bedste priser til kunderne. Derfor er de motiveret til at skaffe den bedste deal hele tiden og det ses også på deres meget høje godkendelses % af leasing storkøkken.

Hvad gør man så, hvis man ønsker leasing ?

Først og fremmest skal I og vi være enige om hvad maskiner i ønsker og til hvilken pris, hvilken service skal der være med og hvad er leveringstiden mm.
Når dette er klaret, får vi ønsker fra jer mht. hvad I godt kunne tænke jer: ”Vil I hellere sidde billigt og betale af i 36 måneder, eller vil I betale mere og få gælden væk på 24 måneder?”
Når vi har fået afklaret de basale ønsker, sender vi jeres sag ind til den leasing partner, som vil være det bedste match til jeres situation, herfra overtager de ofte sagen helt, og vi afventer grønt lys fra dem. Nå vi har fået grønt lys kan leveringen eller bestillingen af jeres maskiner sætte i gang.

Hvor lang tid tager ansøgningen til en leasing sag ?

Det om ofte tager tid, er de papirer der skal sendes frem og tilbage. Hvis man driver et ApS, kan leasingselskabet ofte se hvad firmaets økonomi er, og kan hurtigere finde udad om der kan leases direkte i firmaet eller man skal have personlig hæftelse. Ved Personligt ejede selskaber eller IVS, skal de ofte have års opgørelse på leasing tager.

Generelt har vi leasing sager godkendt i løbet af 2-3 hverdage, hvis økonomien ser fornuftig ud i forhold til det ønskede beløb. Hvis der skal justeres lidt for at få en sag hjem, tager det ofte op til en uge.

Det handler allermest om leasing tagers hurtighed, at få sende de ønskede papirer og underskrifter frem og tilbage.

Hvad hvis man ikke bliver godkendt til leasing ?

Vi har pt. en godkendelsesprocent på ca. 95, dvs. at er der 100 der søger, så får 95 af dem et positivt svar fra Leasingselskabet. Skulle man være en del af de 5% – Har vi desværre kun mulighed for at sælge inventaret kontant.

Har du spørgsmål om leasing vil vi gøre vores bedste for at besvare dem, eller stille dig videre til vores samarbejds partnere. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail: info@diamonddenmark.dk eller ringe på vores hovednummer

Vi har desværre ikke nogen løsningen imellem kontant køb og leasing storkøkken.

Om Total Leasing

Vores force er den personlige service, som vi giver vores leverandører og deres kunder.
Vi sørger for alt det praktiske med at indhente de informationer og oplysninger som der skal bruges til kreditvurderingen i form af regnskab eller personlige aarsopgørelser – således, at du som leverandør kan koncentrere dig om salg af dine produkter og Total-Leasing sørger for at få dine leasing sager godkendt.

Leverandør og kunde vil løbende igennem hele processen blive holdt orienteret omkring status på sagen.

Vi har døgnåbent og leverandører og kunder kan ALTID komme i kontakt med os via telefon eller mail og ingen henvendelser er for små eller kommer på et ubelejligt tidspunkt – vi lever jo af jeres forespørgsler.

Succes er vi fælles om.

Skift køkkenudstyr oftere

Er du en af de mange, der drømmer om nyere og bedre udstyr ofte, så er leasing en god mulighed for dig. For med leasing har du mulighed for, at skifte køkkenudstyret, midt i en periode eller efter endt leasing.
Så når din forretning vækster kan du roligt vokse med ved blot, at opgraderer dit køkken til en højere produktion – Nyt udstyr!
Du, som køber af storkøkkenudstyr, ønsker i sagens natur, at “gøre en god handel”, det er der ikke noget mærkeligt i, og sådan vil det nok altid være.
Det kan være svært, at sælge det brugte udstyr, med mindre der er en særlig god pris eller et særligt godt mærke.
Det er oftes købers marked, når det brugte køkkenudstyr skal sælges, når dit udstyr er leaset er det leasingselskabet, der afhænder udstyret for dig, og vi står klar til at hjælpe dig med en ny leasingaftale.

Leasing betyder typisk, at du frigøre arbejdskapital eller slipper for, at tage dyre lån for at kunne betale.
Det kan godt være en god ide, hvis du skal bruge omkostninger på din restaurant, cafe, kantine eller catering forretning.
Disse har store anskaffelses – og vedligeholdelsesomkostninger, som hurtigt forældes.
Leasing giver dig også flere penge til udvidelse af din eksisterende forretning – Du kan faktisk vækste og samtidigt sørge for, at dit køkkenudstyr kan følge med.

Fordele ved at lease

Du skal ikke betale hele beløbet inden ibrugtagning, det giver dig en bedre kontakt beholdning “cash flow”
Du betaler en fast ydelse i den periode, du benytter udstyret.
Du har et komplet overblik over din likviditet “cash flow”, idet du betaler et fast månedligt beløb.
Leasingydelserne er fuldt fradragsberettigede.
Du kan sprede dine omkostninger over længere tid og derved styre din likviditet “cash flow”, ved at tilpasse omkostninger og indtægter.
Du skal ikke bekymre dig om, at din bank vil have penge for et overtræk eller lån.
Leasingfirmaet kan ofte opnå bedre priser, end enkeltstående mindre virksomheder kan.
Disse mekanismer er med til at gøre leasing attraktivt. For leasing er du sikret, at dit køkkenudstyr kan omsættes igen efterhånden som din forretning vækster.
Du er dermed som leasingtager sikret, at du kan opnå en god og en ny leasing aftale.

Tilbage til toppen