Termocirkulatorerne er designet til sous/vide tilberedning af mad i specifikke vakuumposer, der kan garantere en bedre konservering af produktet. Fås i tre forskellige versioner:
SK WI-FI: ideel til professionel brug, stort 5″ touch-display, IP 67, 10 øjeblikkelige programmer på maskinen og uendelige programmer via APP, integreret antenne til øjeblikkelig aflæsning af kerneprober, Wi-Fi-forbindelsen gør det muligt at styre madlavningen selv på afstand.
SK CHEF: enkel og intuitiv, ideel til husholdningsbrug og til en første tilgang til vakuummadlavning. Struktur i rustfrit stål, letlæseligt LED-display, hurtig tid- og temperaturindstilling, spærreanordning i tilfælde af vandmangel eller overspænding.
SKS: s/stålkonstruktion, kogetank 1/1GN, statisk opvarmning, stød/sikker belagte varmeelementer på tankbunden, temperatur- og arbejdscykluskontrolsystem, 5 programmerbare programmer og afgangshane.
Læs mere om Swedlinghaus