Ny elektrisk højtydende “kuppel”-ovn
Pizzaer i napolitansk stil
Ideel til at bage pizzaer i napolitansk stil samt velegnet til at bage de mest varierede slags pizzaer.
Design
Dens klassiske design gør den perfekt til at blive placeret i enhver form for restaurant.
Temperatur
De høje bagetemperaturer, den kan nå, og dens særlige form på bagekammeret garanterer ekstraordinære ydelser og gør den ekstremt nem at bruge.
Tekniske funktioner
• Temperaturen, der kan indstilles, er højere end 500°C.
• Skræddersyede varmeelementer (med hensyn til form og snit) garanterer en øjeblikkelig forsyning, hver gang der kræves ekstra strøm; de forreste varmeelementer skaber en infrarød front, der gør det muligt at bage pizzaer placeret meget tæt på ovnens mund.
• Dens ottekantede bagekammer og dens mundstørrelser gør det muligt at bage pizzaer i forskellig størrelse på samme tid.
• Røgudstødningen både inde i dets kammer og gennem den forreste trækhætte forstyrrer ikke bagningsprocessen.
• Dens halvkugleformede bagsektion gør det nemt at placere det i et hjørne, uanset hvordan det vender.
• Dens bundplade er i skræddersyet speciel porøs mursten, kendt som “biscotto”, der opvarmes hurtigt og holder på varmen i lang tid, hvilket forbedrer bageegenskaberne og samtidig reducerer lejlighedsvise forbrændinger.
• Den ildfaste sten placeret i loftet og på siderne øger den termiske inerti, så ovnen kan lagre energi og frigive den, når det er nødvendigt.
Max Temp. 530°C
Digital kontrol
• Indstilling og visning af kammertemperatur (maks. 530°C).
• indstilling og visning af effektprocenter for loft og bundplade (0-100%)
• aktivering/deaktivering af frontvarmeelementerne
• kammerbelysning
• bagetimer
• planlagt automatisk tænding
• rengøringsprogram
• Økonomifunktion: den øger den absorberede effekt og holder den opnåede temperatur inde i kammeret
Læs mere om oem