Hjem
Webshop

Om Zoin

zoin

Kort fakta om brand

Zoin blev etableret i begyndelsen af 1980’erne, baseret på Bruno Zoins tekniske ekspertise og ekspertise inden for kommerciel køling. Den italienske virksomhed har gennem årene, og med en familieejet struktur, etableret sig som specialist i fremstilling af fødevarekøleenheder med et ikonisk design. Det unikt designede udvalg af kølemontre kan købes gennem DiamondDenmark til hoteller, restauranter mm.

Zoin tilbyder en række forskellige muligheder for køledisplay, som er økonomiske og effektive. Den italienske virksomhed kombinerer teknologisk innovation med moderne design. Derfor er de velegnede til cateringvirksomheder i små eller mellemstore detailfødevarevirksomheder, med et globalt og kosmopolitisk perspektiv, der er i stand til at opfylde kravene fra alle fødevaremiljøer verden over.

For Zoin er evnen til at forstå og fortolke kravene til udstilling af kommercielle virksomheder grundlaget for udviklingen af kølemontre og kølediske, der problemfrit kan installeres i enhver fødevarevirksomhed eller køkken.

Stort udvalg af Zoin cateringudstyr

Tilbage til toppen