Hjem
Webshop

Michelangelo – CD version ML635/1

Enkeltkammer elektrisk ovn ovenpå hinanden
Maksimal driftstemperatur på 450°C
Udvendige mål 1190 x 1460 x H 440 mm
Kogekammer dæmp. 720 x 1080 x H 140 mm
Pizzabagekapacitet: 6 (Ø350 mm) 2 (Ø500 mm)
Produktivitet pr. time: 12-14 ( bakke 400×600 mm), 66-72 (ø 350 mm), 22-24 (ø 500 mm)
Elektrisk strømforsyning: AC 3 N 400*
Gennemsnitsforbrug: 5,0 kwh
Egenvægt: 218 kg
CD VERSION: Kontrolsystem med elektronisk kort; mulighed for at indstille temperaturen i kammeret og effekten af ​​grupperne af elementer (top og bund) separat: “OFF” off, “MIN” 33% eller “MAX” 100%; slutningen af ​​madlavning buzzer; programmerbar ovntænding med nedtælling op til 99 timer.

Understel : tilkøb
Emhæt : tilkøb
Leveringstid : kontakt os

Eksl. moms - Original price was: kr. 58.240,00.Current price is: kr. 44.800,00.

Inkl. moms - kr. 56.000,00

Dokumenter

Køb nu

Michelangelo
Design og teknologi til alle typer madlavning
Udstyret med cordierit-kogegulv, individuelle top- og bundvarmeelementer og et integreret varmegenvindingssystem i kogekammeret, fås den som touchskærmsversion med kogeprogrammering, PYROLYSE, ECONOMY og FAST RECOVERY funktioner integreret, eller i CD-version med elektronisk kontroltavle.

Alsidighed og charme
Alsidig og praktisk enkelt- eller dobbeltkammer elektrisk ovn med en afrundet rustfri stålfacade.

TS VERSION: Touch Screen kontrolsystem med mulighed for at indstille kammertemperaturen og effekten af ​​de to grupper af elementer (top og bund) separat fra 0% til 100%; integrerede PYROLYSE-, ØKONOMI- og FAST RECOVERY-funktioner; programmering af madlavning; slutningen af ​​madlavning buzzer; ugentlig timer; dagsorden.

CD VERSION: Digital kontrolsystem; mulighed for at indstille kammerets temperatur og effekten af ​​de to grupper af elementer (top og bund) separat: “OFF” fra, “MIN” 33% eller “MAX” 100%; slutningen af ​​madlavning buzzer; programmerbar ovntænding med nedtælling op til 99 timer.

Styrker
Alle modeller kan leveres med stativ (med eller uden hjul og, med undtagelse af model 435, med eller uden udskæring til spiralblander) og emhætte (med eller uden 5-trins motor).

Buet facade i rustfrit stål
Kogekammer i rustfrit stål
Cordierit kogegulv
Fordampet stenuldsisolering
Dør med dobbelt panoramaglas og åbne- og lukkesystem med trykfjeder
Varmeforsegling mellem dør og kogekammer
Integreret varmegenvindingssystem i ovnrummet
Elektrisk justerbar skorstensåbning
Separat kontrolgruppe
Rum til elektriske komponenter adskilt fra ovnen
Pansrede individuelle elementer over og under kogegulvet
Sikkerhedstermostat
Køleventilator

OM CUPPONE 1963:
Mestrene i italiensk ekspertise, i over 50 år
Virksomheden blev grundlagt i 1963 af brødrene Lorenzo, Luigi og Paolo Cuppone og specialiserede sig straks i produktion af elektriske ovne, gasovne og udstyr til pizzaprofessionelle.

For at garantere en fremragende service har Cuppone-familien valgt at udvikle alle produktionsfaser in-house – med et areal på cirka 5.000 kvadratmeter: design, skæring og forarbejdning af plademetal, montage af halvfabrikata og el-/ mekaniske komponenter, realisering af det færdige produkt.

Virksomhedens spydspids er forsknings- og ingeniørområdet, hvor nye ovne og avancerede udstyrsprojekter takket være strålende teamwork tager form, og hvor produkter testes i samarbejde med branchefolk for at tilfredsstille ethvert markedsbehov, lige fra den lille butiks behov. til de store kæder.

Innovation, kvalitet, design og pålidelighed er de vindende træk ved Cuppone, som med sine produkter i et halvt århundredes opfindelser har revolutioneret måden at lave pizza på og har været med til at fremme Made in Italy fortræffeligheder i hele verden og er blevet synonymt med ekspertise og garanti for succes for dem, der vælger det eller bliver partner på det internationale marked.

Læs mere om Cuppone

Tilbage til toppen