Hjem
Webshop

Sveba Dæk Ovn – D12ED – 1 dæk

Maksimal bagetemperatur °C 330°
Maksimal bakkestørrelse mm 4 × 600 × 800
Bageareal m2 2.1
Bageareal (stensål) mm BxD 1260 × 1644
Effekt kW 17.2
Strøm inkl. dampgenerator kW** 20.8
Udvendige mål BxD mm 1705 × 1910
Indvendige mål mm 1265 × 1660
Samlet dybde med baldakin mm 2292
Døråbningshøjde mm 220 mm
Vægt kg* 300

Eksl. moms -

Inkl. moms - kr. 0,00

Produkt dokumenter

En pålidelig terrasseovn, der fungerer til både konfekture og bagerier.
D-serien består af robuste, pålidelige og energieffektive ovne med dobbelte temperaturfølere for at sikre en jævn varmefordeling i hele ovnen, hvilket giver fremragende bageresultater. Modeludvalget er bredt, hvilket gør serien velegnet til forskellige typer og størrelser bageri. Dækovnen er også modulopbygget, hvilket muliggør tilføjelse af op til fem dæk.

Dækovnen fås i fem forskellige bredder og opvarmes med el. Det er godt isoleret, hvilket giver et godt arbejdsmiljø samtidig med, at det bruger mindre energi. Varmeelementerne er placeret inde i den helsvejste ovn og regulerer top-, bund- og frontvarmen jævnt. Ovnen er desuden udstyret med en effektvagt, der overvåger og styrer effekten. Dækovnen er udstyret med strålingsdæksel og turbofunktion, som gør, at den hurtigt når den ønskede bagetemperatur.

De få bevægelige dele i ovnen sammen med dets robuste håndtag og tætninger, der kan modstå høje temperaturer, gør den nem at rengøre og vedligeholde. Sektionerne skilles ad for lettere montering i små rum. Udstyret med stensål og damp er dette en utrolig fleksibel ovn, der giver uendelige muligheder inden for professionel bagning af surdejsbrød, brød og mere delikat bagværk til en fornuftig pris.

Funktioner

Fem grundstørrelser. Alle typer bagerier. Bager både konfekt og brød.
Kan tilpasses de fleste bagerier.

Fås i fem standardbredder og op til fem sektioner i højden, standard kronehøjde 160 mm, valgfri højde 220 mm tilgængelig.
Passer til de fleste bakke- og brødstørrelser.

Designet i et fleksibelt modulsystem med mange muligheder.
Giver hvert bageri mulighed for at skabe den ovn, der passer bedst til deres behov.

Pålidelige varmeelementer. Turbo funktion. Varmer ovnen hurtigt op til den indstillede temperatur.
Specielt udvalgt til pålidelighed og hurtig reaktion.

Dobbelte temperaturfølere. Giver et jævnt bageresultat.

Hver ovnsektion kan styres individuelt med separate indstillinger af over-, under- og forvarme. Fuld kontrol over bageprocessen.

Strålingsdækning.
Giver en blid og jævn varmestråling. Beskytter og giver en fordel ved bagning af søde og delikate produkter.

Faderist til jævn bagning på plader.

Højkvalitets dørpakning og godt isoleret ovnrum.
Holder på varmen inde i ovnen.

Præcisionsbyggede ovnlåger.
Giver døren en jævn bevægelse og sikrer bekvem og sikker håndtering.

Effektivt fungerende halogenbelysning.
Giver hvidere og mere intensivt arbejdslys end standardpærer.

Front i rustfrit stål.
Holder lav temperatur og er nem at holde ren.

Aluminiumsben med standard hjul.

AC vagt. Gør det muligt at tilslutte ovnen til en mindre afbryder.
Ovnen fordeler strømmen til de dæk, der har mest brug for det.

En række muligheder såsom dampgenerator og stenild.
Gør D-serien tilpasselig til alle kunders behov.

SD Touch II-panel (ekstraudstyr).
Brugervenligt digitalt kontrolpanel, Let at håndtere, forstå og programmere.

Kondensationsenhed (ekstraudstyr).

Kan leveres med underbygget proofer med glasskydedøre.
Indersiden er bygget helt i rustfrie materialer for at sikre lang levetid, enkel rengøring og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Termisk stabilitetssten (ekstraudstyr)
Specielt formuleret og fremstillet til at give en jævn, hurtig varmeoverførsel, optimal varmetilbageholdelse og hurtig genopretningstid, samtidig med at termisk stabilitet bevares. Hurtig varmeoverførsel kan give en forbedret ovnfjeder.

Maks bagetemperatur 330°C.

Læs mere om Sveba Dahlen

Tilbage til toppen