Hjem
Webshop

Sveba Højtemperatur pizzaovn – P602HT – 2 x 6

Maksimal bagetemperatur °C 500°C
Bageareal m2 2 x 0.76 m2
Bageområde (stenild) mm BxD 2 x 1065 x 715 mm
Kapacitet pizzaer ø 35 cm 12 pizzaer
Effekt* 25 kW / 27.2 kW
Udvendige dimensioner BxHxD 1475 x 1725 x 1010 mm
Indvendige mål BxHxD 2 x 1070 x 169 x 725 mm
Dybde med baldakin 1010 mm
Døråbningshøjde 140 mm
Aftrækskanal, tilslutning dia 120–150 m3/h
Vægt 420 kg
Benhøjde 930 mm

Eksl. moms -

Inkl. moms - kr. 0,00

Produkt dokumenter

Denne High Temp pizzaovn bager pizza Napolitana, pitas, lavash og fladt brød på kun 60 – 120 sekunder (afhængig af topping) uden bekymringer omkring brænde eller røggasser. Sveba Dahlen højtemperatur pizzaovn er udstyret med ægte italienske Biscotti di Sorrento pizzasten, traditionelt fremstillet i Italien. Disse sten kombineret med den meget jævne fordelte varme på 500°C / 932°F er hemmeligheden bag succesen med den skandinaviske elektriske højtemperatur pizzaovn. Ovnen tilbyder et fleksibelt pizzakoncept, da den fås med op til to højtemperaturdæk med plads til op til 6 napolitanske pizzaer ad gangen pr. dæk.

Stenene, det højeffektive varmeelement, det keramiske glas i lågen og det robuste design gør Sveba Dahlen High Temp pizzaovn til en af ​​de mest energieffektive og pålidelige højtemperaturovne på markedet.

Da ovnen er udstyret med en automatisk Turbo-startfunktion, stiger varmen hurtigt til indstillet temperatur. Dette er praktisk for pizzakokken, som kan fokusere på at bage lækre pizzaer i stedet for tekniske problemer. Med den programmerbare ugetimer er det muligt at planlægge alle ugens dage. Pizzaovnen vil blive klargjort og forvarmet, når pizzakokken ankommer til restauranten. Pizzaovnen er også hurtig og klar til at bage på 30 minutter, hvis ugeplanen ikke er forudindstillet.

Pizzaovnen er desuden udstyret med energieffektive LED-lyskilder i venstre side inde i ovnrummet. Tilpasset til bagning ved høje temperaturer.

Husk at bagning af pizzaer ved høje temperaturer kræver en dej med rigeligt vand, vi anbefaler ca. 60-70 %, med fintmalet Tipo 00 mel.

Med en perfekt dej vil denne højtemperatur pizzaovn give overlegen kapacitet og perfekt bagesmag til en lækrere pizza, der kan sammenlignes med en autentisk napolitansk pizza, bare uden brænde eller flydende gasser!

Funktioner

Lille bænkovn med enestående fleksibilitet.
Kan tilpasses til brød, pizza og wienerbrød.

Samme højkvalitetsbagning som i store dækovne med avanceret damppakkesystem.
Højkvalitets varme- og dampsystem.

Kontrolpanel med touchskærm og brugervenlig grænseflade gør det nemt at bruge og lære.

Energieffektiv.
Stærkt isoleret. Tre glaserede vinduer holder varmen inde.

Stenild og bakkerist som standard.
Fleksibel bagning med ildstedsten og bakkerist.

Tilslut og brug!
Hurtig og enkel installation.

Enkel over- og undervarmestyring.
Let at styre over- og undervarme individuelt.

Højkvalitets dørpakning og godt isoleret ovnrum.
Holder på varmen inde i ovnen og holder håndtaget køligt.

Leveres med tre bageplader med teflonbelægning.
1 baguetteplade, 1 perforeret bageplade og 1 ikke-perforeret bageplade.

Maks. bagetemperatur 315°C / 599°F.

Læs mere om Sveba Dahlen

Tilbage til toppen