Hjem
Webshop

Sveba Tunnel pizzaovn – TP20 – 2 dæk

Transportør B × L (mm) 381 × 1,450
Bageareal m² 0.69
Indvendig højde mm 85
Maksimal bagetemperatur °C 400°C
Bagetid minutter 2-15
Effekt kW 18.5
Vægt (kg) 275

Eksl. moms -

Inkl. moms - kr. 0,00

Produkt dokumenter

Sveba Dahlen elektriske Tunnel Pizzaovn er alsidig og hurtig til store mængder. Det er i sandhed en fleksibel kommerciel pizzaovn velegnet til en restaurant, der kræver en kontinuerlig pizzaproduktion med et vedligeholdt arbejdsmiljø. Ovnen tilpasses let til forskellige kapacitetskrav, hvilket betyder, at du tilpasser tunnelpizzaovnen til efterspørgslen i serveringen. Bemærk, at denne pizzaovn også er ideel til bagning af produkter som tærter og pitabrød, samt til at lave retter som hamburgere, fisk og hotdogs. Bagetid mellem 2-15 minutter. Man kan sige, at det er en kogeovn! Ovnen er ekstremt energieffektiv, meget støjsvag (en af ​​de mest stille tunnelovne på markedet), kompakt og godt isoleret, hvilket giver høj kapacitet på et lille rum.

Med temperaturer op til 400°C / 752°F, trinløs indstilling på touchskærm af bagetider og op til tre individuelle sektioner lodret gør tunnelpizzaovnen det muligt at få høj kapacitet både hvad angår antallet og variationen af de produkter, der kan bages.

Tunnelpizzaovnens design er optimeret til at tilbyde stor fleksibilitet og effektiv pizzabagning også med energieffektivitet i tankerne. Energisparetilstanden kan aktiveres, når ovnen ikke er i brug. Kombineret med den hurtige opvarmning når den den rigtige temperatur hurtigt i tide til arbejde.

Det modulære design gør det muligt at forlænge ovnen, når virksomheden vokser. Den kan udvides op til tre dæk, hvilket betyder, at du som kunde ikke skal købe den største model lige nu, hvis du er usikker på volumen i din restaurant i starten.

Funktioner

Dampkapsel ved ind- og udløb (ikke på TP10, TP20, TP30).
Skaber et godt arbejdsmiljø.

Trinløs justering af over- og undervarme, samt trinløs justering af
bagetid mellem 2 og 15 minutter.
Let at forstå og bruge, hvilket giver fuld kontrol over bageprocessen.

Aluminiumsben (justerbare til bordpladebrug af TP10,TP20, TP30) med hjul.
Gør det nemmere at flytte ovnen.

Tre standardbredder med op til tre sektioner i højden.
Velegnet til de fleste pizzastørrelser.

Udvendigt i rustfrit stål og velisoleret ovnrum.
Holder varmen inde og holder en lavere temperatur udenfor.

Panel med store og tydelige symboler.
Giver god kontrol og gør det nemt at indstille det rigtige tidspunkt og justere temperaturen op til 400°C i to zoner.

Ovnkammer med to forskellige zoner.
Temperaturerne på over- og undervarmen styres separat for hver zone, hvilket resulterer i en jævn bagning .

Energibesparende tilstand.
Kan aktiveres, når ovnen ikke er i brug, hvilket sparer penge og reducerer
miljømæssig påvirkning.

Turbofunktion til hurtig opvarmning.
Når den rigtige temperatur hurtigt.

Aftagelig ind- og udføringsbakke.

Nettransportør i rustfrit stål.

Bagetid 2-15 minutter.

Maks. bagetemperatur 400°C / 752°F.

Læs mere om Sveba Dahlen

Tilbage til toppen